OM OSS

Det här är en blogg som handlar om kundfokus. Vi skriver här för att vi är oerhört intresserade av vad som gör att kunder återvänder (eller inte) och varför vissa verksamheter blir så framgångsrika.  Vår ambition är att ge inspiration och väcka tankar genom att dela med oss av våra egna erfarenheter och upplevelser, både som kunder och leverantörer. Allt ifrån vad som sker i själva kundmötet till hur man bygger in kundfokus i hela organisationen.

Vi som skriver heter Eva Bloch och Ada Elmgart och arbetar som föreläsare, utbildare och konsulter. Tillsammans driver vi bolaget 2addmore. Inom kort kommer du också att kunna läsa mer av oss i boken ”Kundfokus – skapa kundvärde och hållbara resultat” som kommer ut på Liber Förlag i början av juni 2017.

Är du en kundälskare precis som vi? Då hoppas vi att du ska gilla (och gärna kommentera) våra inlägg. Är du ännu inte övertygad om att kunden är den viktigaste ”komponenten” i en verksamhet – då hoppas vi att du ska ha ännu större glädje av det du får läsa här!