Releasemingel med kundfokus

I går hade vi den första av två releasefester för vår bok ”Kundfokus – skapa kundvärde och hållbara resultat”. Det blev verkligen lyckat och med tanke på det fantastiska sommarvädret som Stockholm bjöd på, så kändes det extra bra att vi valt pråmen Sjö & Land som plats för eventet. Det var härlig stämning och minglades för fullt ute på däck.

Ada och jag berättade om vårt projekt, hur det startade och varför vi ville skriva en bok om kundfokus. Boksignering ingick förstås också, en lite märklig känsla att två år efter projektstart sitta och signera den färdiga boken – kul så klart!

I morgon drar vi vidare till västkusten och Steninge vandrarhem, där vi kommer att hålla bokrelease nummer två. Flera av de 14 företagsledarna/representanterna vi intervjuat har sin bas i just Halland, bland annat Catarina som driver vandrarhemmet tillsammans med sin man Per. Det är därför extra kul att de gett oss möjlighet att få hålla releasefest på en plats som verkligen har högt fokus på sina kunder och där gästtillströmningen bara ökar och ökar. Ser med spänning fram emot morgondagen!