Kundfokus – nu är boken här!

Äntligen!!! Nu är boken här! När Ada Elmgart och jag för drygt två år sedan startade vårt bokprojekt med arbetsnamnet ”Kundfokus – på riktigt” visste vi inte riktigt var vi skulle landa. När jag nu håller boken i min hand är det en grymt skön känsla!

Det har varit en lång men rolig process, som har gett oss fantastiskt mycket! Vi är glada att Liber valde att ta in oss och att boken nu finns i handeln.

Att bli recenserad är alltid nervöst, så det var med spänning vi läste den första recensionen häromdagen. Så här löd slutklämmen: ”Denna aktuella, intressanta och välskrivna bok ger läsaren värdefull kunskap och inspiration.” Publicerad i BTJ-häftet nr 15, 2017. Lektör Jan-Olof Svensson
Det tackar vi för!

Här hittar du pressreleasen

Här kan du läsa mer om boken

Här kan du köpa boken 

På måndag blir det releasefest i Stockholm och på onsdag i Halland, på Steninge Vandrarhem. Det blir en rolig vecka!

Allt gott!
/Eva